DES DE 1940 CREANT I ASSESSORANT

MOBLES FRADERA, LES MILLORS FIRMES I LES ÚLTIMES TENDÈNCIES

Ens especialitzem en oferir assessorament personalitzat per a cada client.

A Fradera Mobles, creiem que el primer pas per aconseguir la satisfacció del client és escoltar les seves necessitats i desitjos. És per això que comptem amb un equip d'experts en disseny i fusteria que treballen de la mà del client per aconseguir el resultat desitjat.

Mobles Fradera - Botiga de mobles de disseny i personalitzats

EXPERIÈNCIA I TRADICIÓ

Amb més de 50 anys d'experiència en el sector de la fusteria i mobiliari, a Fradera Mobles hem après a evolucionar amb els temps sense perdre mai la nostra essència.

La nostra empresa és familiar i això es reflecteix en la cura i l'atenció que posem en cada detall dels nostres treballs.

EXPERIÈNCIA I TRADICIÓ

Amb més de 50 anys d’experiència en el sector de la fusteria i mobiliari, a Fradera Mobles hem après a evolucionar amb els temps sense perdre mai la nostra essència. La nostra empresa és familiar i això es reflecteix en la cura i l’atenció que posem en cada detall dels nostres treballs.

AMPLI VENTALL DE SERVEIS

Des de la fusteria i la venda de mobles fins a reformes de la llar i instal·lacions, a Fradera Mobles oferim una àmplia gamma de serveis per satisfer les necessitats de cada client. A més, col·laborem amb les millors marques del sector per garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

SATISFACCIÓ DEL CLIENT

Per a nosaltres, la satisfacció del client és el més important. Per això, treballem amb rigorositat i passió per aconseguir els millors resultats en cada projecte. Els nostres clients són la nostra millor referència i la seva satisfacció, la nostra millor recompensa.

LES MILLORS FIRMES I LES ÚLTIMES TENDÈNCIES

Disposem d’una amplia selecció de les millors firmes per a trobar el producte que més s’adapti a les teves necessitats, al teu estil i al teu pressupost. Estem al dia amb les últimes tendències en interiorisme.

PROFESSIONALS QUALIFICATS I DE CONFIANÇA

Treballem amb professionals altament qualificats i de total confiança, tant el nostre equip propi com els professionals externs amb qui col·laborem.

ASSESSORAMENT I PROJECTE PERSONALITZAT

Cada projecte és diferent, per això el nostre equip t’assessorarà personalment per aconseguir la llar que desitges.

GESTIÓ/COORDINACIÓ INTEGRAL

Gestionem l’obra en la seva totalitat.
Ens convertim en el teu únic interlocutor perquè no t'hagis de preocupar de res. Des dels primers esbossos fins al muntatge, passant pel projecte, tria de materials o presa de mides, a Fradera ens encarreguem de tot.

PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMÍS

Vine a veure’ns i et farem un pressupost, sense compromís, de qualsevol producte o servei que necessitis per a casa teva.

FINANÇAMENT A MIDA

Oferim la possibilitat de finançament de 6 o 12 mesos sense interessos, i a 24 mesos o més a baix interés.

Comptem amb un equip d'experts en disseny i fusteria que treballen de la mà del client per aconseguir el resultat desitjat.

1940
CREADA A
4500
CLIENTS SATISFETS
25
COL·LABORADORS
500
METRES QUADRATS
21
MEMBRES DE L'EQUIP
750
PROJECTES COMPLETS