Les presents condicions de contractació regeixen la relació entre Mobles i Fusteria Fradera SA i els usuaris de la seva botiga en línia, que es proporcionen a través del lloc Mobles Fradera.

Mobles Fradera aposta per la transparència i claredat en les transaccions comercials que es realitzin en aquest portal i per garantir un espai compromès amb els drets d’usuaris i clients, és per això que li recomanem que llegeixi atentament aquests termes abans de finalitzar el seu procés de compra.

Aquests termes defineixen les condicions comercials que regeixen la relació entre els usuaris i *Mobles *Fradera, i seran vinculants des del moment en què es realitzi qualsevol transacció en aquesta web.

Identificador del venedor

En virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de La Informació i del Comerç Electrònic (*LSSICE), s’ofereix la següent informació:

•             La denominació social és: Mobles i Fusteria *Fradera SA (d’ara endavant Mobles Fradera)

•             El CIF és: A60157435

•             Correu electrònic: fradera@fraderamobles.com

•             El domicili social és: Marià Fortuny, 1, 08130 Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona

•             L’activitat social és: Venda de Mobiliari, decoració i reformes.

•             Finalitat de la pàgina web: Subministrar informació, productes de l’activitat.

Les següents condicions descriuen els termes comercials dels productes oferts en el portal Mobles Fradera i la seva botiga

També pot revisar la nostra política de privacitat i cookies, que descriu les nostres pràctiques en relació a les dades que ens proporcionis.

L’usuari només pot accedir i contractar aquests serveis després de llegir i acceptar aquestes condicions de contractació.

En acceptar aquestes condicions, l’usuari queda vinculat per aquests termes, que juntament amb la nostra política de privacitat i cookies, regeixen la nostra relació comercial.

Si no està d’acord amb alguna part dels termes, no podrà comprar cap dels productes oferts.

Mobles Fradera es reserva el dret a modificar o canviar les presents condicions en qualsevol moment. Si les modificacions constitueixen un canvi substancial en els termes, Mobles Fradera el notificarà publicant un anunci en el lloc web.

Els productes estan disponibles només per a les persones jurídiques i les persones físiques que tinguin almenys 18 anys d’edat.

L’ús de qualsevol servei, des de la notificació d’un canvi substancial en els termes, constituirà l’acceptació dels Termes modificats.

Acceptació i prova d’acceptació

L’adquisició dels productes ha de fer-se a través de l’activació dels botons “Afegir al Carret” i “Reservar” que apareixen en les fitxes dels productes exposats a la botiga, i expressen l’acceptació total de totes i cadascuna de les Condicions de Contractació tal com es mostren en la pàgina web de Mobles Fradera amb anterioritat a l’adquisició dels productes.

Com a condició per a realitzar qualsevol comanda, l’usuari ha de facilitar les seves dades en el formulari corresponent a comandes i registre en botiga. La informació de registre que proporcioni ha de ser precisa, completa i actualitzada en tot moment. El no fer-ho constitueix una violació dels termes, que poden resultar en la dissolució de l’acord amb Mobles Fradera.

Des del moment de l’acceptació, l’usuari adquireix la condició de client de Mobles Fradera.

Característiques dels serveis oferts

En tots els productes i serveis estarà indicat l’estoc disponible en el moment si fos necessari. La web sempre li mostrarà si hi ha unitats en estoc, però no les unitats exactes. La nostra intenció és mantenir sempre l’estoc actualitzat, però pot no ser-nos possible, si es donés aquest cas ens posaríem en contacte amb vostè per a facilitar la devolució immediata del pagament, o informar-lo del nou termini de lliurament. Sense que comporti cap mena de perjudici o indemnització el no tenir estoc disponible del producte o servei ofert per a Mobles Fradera. El client sempre té la possibilitat de realitzar una consulta prèvia a la compra sobre l’estoc abans de realitzar la comanda utilitzant l’email fradera@fraderamobles.com.

Les ofertes estaran marcades com a tal, i seran vàlides mentre apareguin en la seva pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

Mobles Fradera no està obligada a indemnitzar a l’usuari o a tercers per les conseqüències de l’ús dels seus productes i serveis, ja siguin danys directes o indirectes.

Validació de compra

La validació de la comanda per part del client suposa expressament el coneixement i acceptació d’aquestes condicions generals de contractació com a part de la celebració del contracte. Excepte prova en contra, les dades registrades per Mobles Fradera constitueixen la prova del conjunt de transaccions realitzades entre *Mobles *Fradera i els seus clients.

Condicions i formes de pagament

L’usuari/comprador es compromet a abonar els productes i serveis adquirits a Mobles Fradera en les formes de pagament acceptades i per qualsevol quantitat complementària (inclosos els impostos i càrrecs per pagaments endarrerits, segons el cas).

Mobles Fradera accepta aquestes formes de pagament:

• Pagament segur mitjançant targetes de crèdit

• Transferència bancària

• Finançament amb Cetelem

Descripció dels sistemes de pagament

 • Targetes de crèdit: A través d’aquest mitjà de pagament, el comprador haurà de facilitar el seu número de targeta, la data de caducitat i el seu número CVV. En tot moment les teves dades seran xifrades i enviades sota servidor segur SSL al TPV virtual del nostre banc, obtenint la màxima seguretat, confidencialitat i integritat en la transacció. Aquest procediment no facilita en cap moment el número de targeta a Mobles Fradera.
 • Transferència bancària: Aquest mètode de pagament offline requereix que el client faci la transferència per l’import del servei/producte a la(s) compte(s) bancària(s) de Mobles Fradera la referència del qual rebrà per correu electrònic en la confirmació de la comanda. No es podrà accedir al servei/producte fins que no es confirmi la transferència.

  • Aquest mètode de pagament porta un descompte addicional del 3% .
  • Beneficiari: Mobles Fradera SA
  • Banc Sabadell: IBAN: ES18 0081 0022 9500 0105 2816
  • ES BIC: BSABESBB
  • Despeses de la transferència a càrrec del client.
  •  Transferència 100% per endavant (3% dto), Transferència 50% al fer la comanda + 50% abans del muntatge.
  • *El límit de pagament en efectiu està limitat a un import màxim de 1.000€, llei aprovada pel govern en 2017. Si la compra supera la quantitat de 1.000€ s’haurà de realitzar una transferència del total menys 1.000€ abans de l’entrega de la comanda.

 • Pagament en la nostra botiga Mobles Fradera S.A. Pagament directe en la nostra botiga de Barcelona. Tens la possibilitat de pagar la teva comanda en el nostre punt de recollida. Acceptem pagaments en efectiu i targetes de crèdit. .
 • Finançament Cetelem 3, 6, 12 mesos: Mobles Fradera t’ofereix la possibilitat de finançar les teves compres perquè les puguis pagar en còmodes terminis sense interessos (TIN 0,00 % / TAE 0,00 %) i pagar-les en còmodes terminis de 3,6 i 12 6 mesos amb Banco Cetelem. Veure condicions de finançament.

Despeses de la transferència a càrrec del client.

 • Aquest mètode de pagament porta un descompte addicional del 3% .
 • Beneficiari: Mobles Fradera SA
 • Banc Sabadell: IBAN: ES18 0081 0022 9500 0105 2816
 • ES BIC: BSABESBB

• Transferència 100% per endavant (3% dto), Transferència 50% al fer la comanda + 50% abans del muntatge.

*El límit de pagament en efectiu està limitat a un import màxim de 1.000€, llei aprovada pel govern en 2017. Si la compra supera la quantitat de 1.000€ s’haurà de realitzar una transferència del total menys 1.000€ abans de l’entrega de la comanda.

Pagament en la nostra botiga Mobles Fradera S.A. Pagament directe en la nostra botiga de Barcelona. Tens la possibilitat de pagar la teva comanda en el nostre punt de recollida. Acceptem pagaments en efectiu i targetes de crèdit.

Finançament Cetelem 3, 6, 12 mesos

Mobles Fradera t’ofereix la possibilitat de finançar les teves compres perquè les puguis pagar en còmodes terminis sense interessos (TIN 0,00 % / TAE 0,00 %) i pagar-les en còmodes terminis de 3,6 i 12 6 mesos amb Banco Cetelem.

Veure condicions de finançament

No s’accepta cap altre mètode de pagament.

El pagament sempre és per endavant del 100% de la comanda, i les comandes seran processades i enviades quan confirmem el pagament.

Pagament Segur

Quines targetes s’accepten a Mobles Fradera? Treballem amb el banc “Banc Sabadell”, que connecta amb PAYCOMET que proporciona una passarel·la de pagament 100% segura (TPV virtual). Acceptem pagaments amb VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD i MAESTRO.

Com funciona el pagament amb targeta? La solució de “Banc Sabadell” als pagaments per internet consisteix en un TPV virtual resident en els servidors de PAYCOMET i és accessible a través de la Xarxa per part dels comerços des de les seves botigues virtuals. Mobles Fradera es connecta automàticament amb PAYCOMET amb tots els protocols de seguretat i el client podrà introduir les seves dades de seguretat i les seves claus per realitzar la compra. A més per la seva seguretat, se li enviarà una clau amb un número de 6 xifres al telèfon vinculat a la targeta de la compra. Obtenint una resposta immediata de Mobles Fradera amb la resolució del procés de pagament.

És segur comprar amb targeta per internet? Avui en dia és completament segur realitzar les compres amb targeta a través d’internet, gràcies als protocols de seguretat internacional que compleixen els bancs. A més només s’efectuarà la compra si introdueix el codi que li envien a l’instant al seu telèfon mòbil vinculat a la targeta. Banc Sabadell li garanteix la màxima seguretat en els pagaments efectuats amb les targetes VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD i MAESTRO.

Les dades de la meva targeta estan en bones mans? Les dades de la seva targeta les gestiona directament l’entitat bancària, en aquest cas Banc Sabadell, garantint-li la bona gestió de les seves dades confidencials, i emparant Mobles Fradera de responsabilitats d’emmagatzematge d’aquesta informació confidencial. PAYCOMET realitza el mitjà de pagament segur, de qualitat i eficient.

Quines mesures de seguretat utilitza Mobles Fradera? Banc Sabadell incorpora un TPV Virtual (PAYCOMET) amb pagament electrònic segur, suportant els protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode (tots dos basats en la tecnologia 3D Secure).

En què consisteix Verified by Visa i MasterCard SecureCode? Amb Verified by Visa i MasterCard SecureCode s’aconsegueix l’autenticació del titular en realitzar la compra, és a dir, que el client s’identifiqui com a legítim titular de la targeta que està utilitzant. Per això, durant el procés de compra, que realitzarà de forma similar a l’actual, se li presentarà una pàgina perquè introdueixi una clau d’autenticació.

Garanties de compra

Cada producte va acompanyat de les següents dades:

 • Nom de l’article.
 • Imatges de l’article.
 • Descripció de l’article.
 • Número de referència.
 • Composició.
 • Temps de lliurament
 • Preu (amb IVA inclòs)
 • Personalització del producte (color, mesures, etc)

Mobles Fradera ha fet un esforç per a mostrar els colors dels productes de la forma més pròxima a la realitat possible. No obstant això, el color dels productes que apareixen en pantalla pot estar subjecte a variacions depenent de la qualitat del monitor de l’ordinador. En aquest sentit Mobles Fradera no pot garantir que els colors que apareguin en el seu monitor s’ajustin fidelment a la realitat.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a la fi de les existències. Per norma general els descomptes no seran acumulables amb els d’altres promocions tret que s’indiqui el contrari.

Procediment de compra

1- Els articles que es desitgin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits al carro de compra mitjançant clic sobre el botó corresponent “Afegir al carret”.

2- El carro de compra contindrà la referència de l’article seleccionat, el seu nom, fotografia, preu unitat, quantitat i el preu (impostos inclosos, no inclòs despeses d’enviament ni de muntatge). En el carret de compra el Client haurà d’indicar on s’ha d’enviar el producte i triar el mètode d’enviament. Les despeses d’enviament i de muntatge dependran del lloc seleccionat per al seu lliurament.

3- La fulla de comanda sol·licitarà les dades personals i de facturació del client, així com les dades de lliurament i la forma de pagament. Aquestes dades s’incorporaran a la nostra base de dades a fi de poder processar la comanda i facilitar la realització de noves compres en Mobles Fradera.

4- Una vegada emplenada l’ordre de compra, i abans de l’enviament de la comanda es presentarà un resum identificant el/els article/s adquirit/s, el seu preu total (transport i impostos inclosos) i les dades d’enviament. La comanda haurà de ser confirmat mitjançant clic en el botó “Comprar”, que s’habilitarà una vegada s’hagin acceptat les condicions generals de venda.

5- Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o dèbit, o transferència bancària.

És molt important que en el camp REMITENT o ORDENANT indiqui el seu nom, o el de la persona que efectua el pagament per transferència.

En l'”ASSUMPTE” haurà d’indicar el Núm. de comanda.

No s’admetran altres formes de pagament. Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà en línia, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament segura una vegada s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

6- Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el número de comanda.

7- Així mateix, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicats. La no recepció d’aquest missatge pot deure’s a algun problema transitori de comunicacions en la xarxa o a algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb Mobles Fradera.

8- Promocions i Ofertes: Els productes que es trobin en Promoció o sota Descompte quedaran exempts del “Enviament Gratuït” per a lliuraments fora d’Espanya.

El transport gratuït, així com descomptes i promocions no seran aplicables a productes finançats.

Negativa a tramitar una comanda

Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web en qualsevol moment i/o a llevar o modificar qualsevol material o contingut d’aquest. Encara que farem el possible per a tramitar sempre totes les comandes, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d’alguna comanda després d’haver enviat la confirmació de comanda.

No serem responsables enfront de vostè o enfront de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d’aquest lloc web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, llevar o modificar qualsevol material o contingut del lloc web.

Moneda i impostos

Els preus en aquesta pàgina web es mostren en Euros.

El Client sempre coneixerà el preu i les característiques dels articles oferts prèviament a la seva adquisició, venint aquests detallats i determinats en aquest lloc web. Els preus en Euros tenen inclòs el 21% d’IVA.

Validesa dels preus i ofertes

Els productes i serveis oferts en la web, i els preus d’aquests, estaran disponibles per a la seva compra mentre es trobin en el catàleg de productes visualitzats per mitjà de la pàgina web. Es prega als usuaris que accedeixin a versions actualitzades de la pàgina web per a evitar errors en els preus. En tot cas, les comandes en tramitació mantindran les seves condicions durant 7 dies des del moment de la seva formalització.

Enviaments i lliurament del producte

En cas que el client triï el transport i lliurament a peu de carrer, el transport dels articles comprats s’efectuarà a través del servei de transport contractat per Mobles Fradera. El termini de lliurament estimat és l’indicat en el moment de comprar el producte. Per a evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar a algú en el domicili etc.), és indispensable emplenar el corresponent formulari emplenant també la casella relativa al telèfon de contacte.

Les despeses d’enviament depenen de la destinació de l’enviament i s’indiquessin abans del moment de la compra. El Transport és gratuït (amb lliurament a peu de carrer) a Espanya Península per compres superiors a 100 €.

Els costos de transport cotitzats en WEB així com el transport gratuït per a alguns països europeus exclouen illes o territoris de difícil accés. En aquest cas, la comanda quedaria supeditat a un pressupost personalitzat incloent la millor cotització de transport, que s’enviaria al client per a la seva aprovació. De no ser acceptat, Mobles Fradera procediria al reemborsament íntegre de l’import abonat i cancel·lació de la comanda de manera immediata.

Despeses d’Enviament en Promocions i Ofertes: Els productes que es trobin en Promoció o sota Descompte quedaran exempts del “Enviament Gratuït” per a lliuraments fora d’Espanya.

Si no tenim estoc, el termini màxim d’espera és de 180 dies a partir de la confirmació de la comanda. Els lliuraments que no es puguin efectuar per dificultats d’accés seran a càrrec del client tant l’anada com la volta. Han de notificar qualsevol detall per a facilitar el lliurament. Els preus no inclouen el muntatge per als articles que el requereixin. El servei de transport no inclou la pujada a pisos. El material és lliurat totalment embalat i protegit dins de la seva caixa. Si per qualsevol motiu vostè ordena el desembalatge del mateix abans del seu destí final, qualsevol desperfecte causat estarà fora de la nostra responsabilitat. Els temps de lliurament mostrats en la web són orientatius.

El lliurament es realitzarà mitjançant la posada a la disposició del producte per Mobles Fradera o per un tercer per compte de Mobles Fradera en l’adreça a peu de carrer indicat pel Client en l’ordre de compra no ser que el client triï la modalitat de Lliurament en Domicili. El Client assumeix els riscos de deterioració, menyscapte, danys i pèrdua dels productes des del moment en què els productes haguessin estat posats a la seva disposició conformement a aquesta clàusula. En cas que els productes presentin desperfectes deguts al transport, el client haurà d’indicar les anomalies en l’albarà del transportista. En aquest cas, Mobles Fradera repararà o substituirà els productes defectuosos en el termini més breu possible. La falta d’observacions del client en el moment del lliurament equival a la seva conformitat plena amb els productes rebuts.

Garantia dels productes

Amb caràcter general, excepte disposició expressa, en altres termes, tots els productes estan garantits per defectes de fabricació per un període de tres anys conforme a la Llei. Per a exigir la garantia es requereix la presentació de la factura de la compra, que estarà inclosa en l’enviament de la seva comanda. La garantia no cobreix els desplaçaments, ni els defectes causats per cops, esgarrapades, ús indegut o el desgast normal dels materials.

La garantia del mobiliari de llar i mobles entapissats (sofàs i butaques) per període de tres anys quedarà invalidada en els danys produïts per transport, accidents, usos impropis i altres danys no deguts a l’ús normal del producte per part del client després de la posada a la disposició de la seva comanda. Aquesta garantia només cobreix els desperfectes per transport ocasionats abans de la posada a la disposició del producte.

Drets del client i política de devolucions

Mobles Fradera no garanteix als seus Clients la disponibilitat ni el termini de lliurament dels productes que s’ofereixen des de la pàgina web, excepte la dels productes en els quals expressament se citi una determinada garantia o disponibilitat (productes en estoc).

Mobles Fradera garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda d’estoc en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat preparat i lloc a la disposició del transportista per al seu enviament, a excepció d’articles sol·licitats per encàrrec.

El Client disposarà d’un termini de 14 dies naturals des de la data de lliurament de la comanda per a resoldre el contracte i realitzar la devolució del producte adquirit. La data del resguard acreditatiu del lliurament servirà a l’efecte de còmput del termini de 14 dies naturals referit en aquesta clàusula. El Client comunicarà a Mobles Fradera dins del termini estipulat i per qualsevol mitjà admès en dret, el seu desig d’exercitar el dret de resolució del contracte. La comanda retornada haurà de ser lliurat juntament amb l’albarà de lliurament i factura emesa a Mobles Fradera a la següent adreça:

Mobles i Fusteria Fradera SA C/ Marià Fortuny, 1, 08130 Santa Perpètua de Mogoda. O podem encarregar-nos de la recollida.

S’admetran devolucions d’aquells productes que presentin trencaments a causa de causes del transport, per a això el Client haurà de fer-lo constar en el talonari del propi transportista en el moment de la recepció, si notés que l’article pogués estar danyat (cristall) o l’embalatge estigués deteriorat.

Les despeses d’enviament i recollida en cas de devolució (sempre que no sigui per defecte de fàbrica) correran per compte del client.

El Client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a la botiga en línia de Mobles Fradera sempre que siguin productes d’estoc (lliurament 2-4 dies) i els productes no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original. Mobles Fradera retornarà al Client l’import satisfet menys les despeses de transport corresponents en un termini màxim de 30 dies hàbils després de la recepció del producte en el nostre magatzem, sempre que el producte fos rebut per Mobles Fradera en les condicions establertes en el paràgraf anterior. En el cas que els productes retornats tinguessin algun desperfecte, el Client haurà d’indemnitzar a Mobles Fradera l’import corresponent a tals desperfectes, deduint Mobles Fradera aquest import del qual hagués de reemborsar al client a conseqüència de la devolució. El reemborsament de l’import de la compra tindrà lloc a través del mitjà de pagament pel qual el Client hagués efectuat el mateix. En els casos en què el pagament s’hagués realitzat mitjançant transferència bancària, el reemborsament s’efectuarà al compte indicat pel Client.

IMPORTANT: Per excepció, el dret de desistiment no serà aplicable en els següents suposats: Quan es tracti de productes com a sofàs, butaques i altres mobles que hagin estat confeccionats expressament sota petició del client (elecció d’entapissat, mesura, color…) i quan siguin demanats sol·licitats per encàrrec.

Si un producte diferent al sol·licitat pel Client fos lliurat per error de Mobles Fradera, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al Client. Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra botiga EN LÍNIA pot contactar amb el Departament d’Atenció al Client via correu electrònic: info @fraderamobles.com o per telèfon +34 935 601 960 (de dilluns a divendres laborables de 10:00 a 13:30 i 17:00 a 20:00h.)

Obligacions del client

El Client de Mobles Fradera es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d’usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-los actualitzats en tot moment.

El Client accepta les presents condicions generals recollides en el contracte actual.

La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. En usar aquest lloc web, el Client accepta que la major part de les comunicacions amb Mobles Fradera siguin electròniques. A efectes contractuals, el Client consent a fer servir aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de manera electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Mobles Fradera, facilitarà al Client un identificador i una contrasenya (segons el cas, triats pel Client). El Client, es compromet a guardar de manera confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d’accés personal.

Notificacions

Les notificacions que Vostè ens enviï hauran d’enviar-se preferiblement a través del nostre formulari de contacte o en el correu electrònic: fradera@moblesfradera.com.

S’entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin en el nostre lloc web, 24 hores després d’haver-se enviat un correu electrònic. Per a provar que la notificació ha estat feta, serà suficient amb demostrar que el correu electrònic va ser enviat a l’adreça de correu electrònic especificada pel receptor.

Esdeveniments fora del nostre control

No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d’alguna de les obligacions que assumim a l’empara d’un Contracte, la causa del qual es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable (“Causa de Força Major”).

Les “Causes de Força Major” inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d’exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i inclouran especialment (sense limitació) el següent:

 • Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.
 • Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (ja hagi estat declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.
 • Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.
 • Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.
 • Impossibilitat d’utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.
 • Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions d’altres governs.
 • Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport.

S’entendrà que la nostra obligació de compliment en virtut d’algun Contracte quedarà suspesa durant el període en què la “Causa de Força Major” continuï, i disposarem d’una ampliació en el termini per a complir la nostra obligació mentre duri tal període. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per a trobar una solució per mitjà de la qual puguem complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.

Conservació i arxivats de les transaccions

L’arxivat de les transaccions efectuades s’efectua sobre un suport fiable i durador en el servidor de moblesfradera.com

Disponibilitat

En Fradera Mobles poden realitzar compres durant les 24 Hores del dia 7 dies a la setmana, tot l’any, sempre que els mitjans tècnics ho permetin. Queda exonerada d’aquesta manera de qualsevol responsabilitat per possibles danys i perjudicis causats a conseqüència de la falta de disponibilitat de la botiga en línia. En aquests casos, Fradera Mobles farà els seus millors esforços per a avisar amb una antelació de 24 hores a la interrupció Fradera Mobles no serà responsable per la interrupció, suspensió o finalització del servei de botiga en línia.

Servei postvenda

Disposem d’un servei de postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres productes o enviaments a través del qual s’ofereix l’atenció més ràpida i eficaç als nostres clients.

Per a contactar amb nosaltres o plantejar-nos qualsevol dubte, qüestió o reclamació pot utilitzar qualsevol dels següents mitjans:

* E-mail: fradera@moblesfradera.com

*Telèfon:93 560 19 60

Limitació de responsabilitat

Mobles Fradera es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la Web, de la configuració i presentació d’aquesta, de les condicions d’accés, condicions de contractació, etc. Pel que l’usuari haurà d’accedir a versions actualitzades de la pàgina.

L’usuari és l’únic responsable de mantenir la confidencialitat i seguretat del seu perfil d’usuari. L’usuari es compromet a notificar immediatament Mobles Fradera de qualsevol violació de la seguretat de la pàgina.

Mobles Fradera no serà responsable de cap pèrdua derivada de l’ús indegut o no autoritzat de la seva pàgina web.

L’usuari és l’únic responsable de mantenir la confidencialitat de la seva contrasenya i l’únic responsable de totes les activitats que resultin de l’ús de la seva contrasenya en les pàgines desenvolupades per Mobles Fradera. La nostra plataforma genera contrasenyes segures de manera automàtica, si vostè desitja canviar-la és possible sota la seva responsabilitat, recomanem l’ús de contrasenyes segures que inclouen majúscules, minúscules, números i/o caràcters especials.

L’usuari es compromet a mantenir indemne a Mobles Fradera de les reclamacions, pèrdues, despeses, danys i costos (incloent danys directes, incidentals, conseqüents, punitius, exemplars i indirectes), i els honoraris raonables d’advocats com a resultat de qualsevol incompliment per part de l’usuari/comprador d’aquestes condicions, sigui o no considerat com a material o immaterial; l’ús indegut dels Serveis per la seva part o qualsevol persona que actuï en el seu nom o utilitzi el seu compte en les webs de Mobles Fradera o per qualsevol violació material o immaterial de qualsevol dret, títol o interessos de tercers.

En cap cas Mobles Fradera és responsable enfront de qualsevol incompliment del contracte que es produeixi per part del client , negligència respecte al lloc, el servei o qualsevol contingut, per qualsevol pèrdua de beneficis, pèrdua d’ús, o els danys reals, especials, indirectes, incidentals, punitius o conseqüents de qualsevol tipus derivats del mal ús per part teva de les eines subministrades.

La nostra única responsabilitat, serà subministrar el producte o servei en els termes i condicions expressats en la present política de contractació.

Mobles Fradera no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que poguessin derivar-se de l’ús indegut dels productes subministrats.

Idioma

L’idioma en què es perfeccionarà l’acord entre Mobles Fradera i l’usuari/client és el català.

Plataforma europea de solució de litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

Jurisdicció i lleis aplicables

Mobles Fradera i l’usuari es regiran per a dirimir qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de l’accés, o ús d’aquesta pàgina Web, per la legislació espanyola, i se sotmeten als Jutjats i Tribunals de la ciutat.Mobles Fradera